Gå videre til hovedindholdet

Om os

Hvem er Kapitel 16?

Kapitel 16 udgives af Slagelse Media IVS (Zand-Slagelse News Network IVS) (og Slagelse Media) med Robert Kronberg som ansvarshavende redaktør.

CVR-nr. 39 79 72 83 (og CVR-nr. 36311460).

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Vil statsministeren tvangsfjerne flere autister?

»Fra forskellige kilder i den socialdemokratiske gruppe forlyder det, at man specifikt vil se efter tegn på skadet tilknytning. De specifikke tegn der nævnes, er vigende øjenkontakt og manglende mentaliseringsevne. Jeg forudser, at reformen vil komme til at anbringe småbørn med udiagnosticeret autisme,« skriver formanden for Landsforeningen Autisme. (Grafik: Mohamed Hassan / Pixabay).

Nu skal borgernes retssikkerhed på socialområdet styrkes

Borgernes retssikkerhed på det sociale område skal forbedres, og det medfører blandt andet, at retssikkerheden på udvalgte områder af kommunernes praksis skal undersøges af en retssikkerhedsgruppe. Genrefoto. (Foto: R Classen Layouts / iStock).

Kapitel 16 afgrænser sit fokusområde

Vi afgrænser vores fokusområde, så det alene dækker børn- og ungeafdelinger i kommuner, hvor børn og deres forældre bliver klemt eller udsat for overgreb af en sagsbehandler (socialrådgiver) eller af sagsbehandlerens samarbejdspartner. Presse-/genrefoto. (Foto: Chameleons Eye / iStock).